Inkl. moms

HANDELSBETINGELSER

OMKRING KØBET

Der er indgået aftale om køb af juletræ mellem Juletrae.net og kunden, når denne har modtaget en bekræftelse af købet pr. mail. En aftale omkring køb af juletræ er bindende.

PRISER:

Alle priser er inkl. 25 % moms (ekskl. 25 % moms under firma) og i danske kroner; DKK. Priserne er kun gældende ved levering indenfor de angivne postnumre med mindre andet er aftalt. Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.

TRÆERNE:

Træerne er Normann ædelgran af en høj kvalitet. Størrelserne på træerne ligger inden for det angivne interval, men kan dog afvige op til +10cm fra det bestilte, alt efter længden af toppen. Træerne som bestilles med fod, leveres med denne påsat. Normann ædelgran vil typisk holde sig friske i 1-2 uger indendørs, men under specielle forhold kan holdbarheden være kortere. For at forlænge juletræets friskhed anbefales det, at juletræet opbevares udenfor i skyggen indtil det skal bruges, og at det sættes i en fod med vand når det hentes indenfor.

LEVERING:

Leveringen foregår i ugen op til jul. Leveringsdagen vil oftest kunne oplyses ved bestillingen, og senest fastlægges og oplyses til kunden en uge før levering. Juletrae.net hæfter ikke for forsinkelser. Juletrae.net har ret til at afvise kunder i de på hjemmesiden opgivne postnumre, hvis det vurderes, at der er for få kunder i området.

AFBESTILLINGER:

Kunden har 14 dages fortrydelsesret, dog senest en uge før leveringen vil finde sted.

BETALING:

Betalingen skal ske på forhånd ved VISA/Dankort eller Kontooverførsel.
Visa/Dankort : En uge før levering fremsendes mail med link til en sikker betalingsside, hvor alle oplysninger krypteres. Juletrae.net hæver først beløbet hos Nets på selve leveringsdagen. Betalingsoplysningerne registreres ikke af Juletrae.net. Læs mere om sikker Internetbetaling på http://www.betaling.dk/
Kontooverførsel til følgende konto i Sparekassen Fyn: reg.nr. konto . Husk at angive navn på betalingen.

MANGLENDE BETALING:

Ved manglende betaling fremsendes 1. rykker pr mail gebyrfrit. 2. rykker fremsendes pålagt gebyr på 100,00 kr. 3. rykker fremsendes pålagt et gebyr på 150,00 kr. Ved stadig manglende betaling overlades sagen til inkasso.

REKLAMATIONSRET

Kunden kan returnere træet så det er Juletrae.net i hænde senest d. 22. december, hvorefter pengene for træet vil returneres til kunden hurtigst muligt. Udgifter i forbindelse med returneringen afholdes alene af kunden.
Andre klager kan sendes pr. mail, hvorefter disse vil behandles hurtigst muligt.

REGISTRERING AF KUNDER

Kundeoplysninger registreres i kundedatabase i op til 5 år. Disse oplysninger vil ikke blive videregivet.

MARKEDSFØRING

Juletrae.net forbeholder sig retten til at kontakte tidligere kunder 1-2 gange årligt pr. mail som led i markedsføring.

TVISTER

Juletrae.net forbeholder sig ret til at lade eventuelle tvister afgøres i sø- og handelsretten.